• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 
 

Julekalendere

Find den helt rigtige chokoladejulekalender lige her. Skal det være fyldte chokolader eller er du mere til lakrids, så er der flere muligheder. Her kan du købe både Toms julekalender, den sjove lakridspibe julekalender og luksus chokolade kalendere fra mærker som og Malaco Læs mere

1 produkt

TILBUD

5%
Bonus
Skipper's Pipes Julekalender, 24 stk lakridspiper
Skipper's Pipes Julekalender, 24 stk. lakridspiber

Julekalender med de velkendte og smagfulde lakridspiper

Varenr. 60023040
Før: 186,25 kr.
98,75 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage
120 har lige købt

Chokoladejulekalendere 2023

Ingen jul uden julekalender! Chokoladejulekalenderen er en klassiker, som er et hit hos både unge og gamle. Nyd at åbne en låge hver dag frem til juleaften. Med en julekalender er der lidt ekstra sødt af nyde hver dag i december, og det er en hyggelig måde at holde et vågent øje med nedtællingen til juleaften. Den kolde tid byder selvfølgelig også på mange andre typer af lækkerier, så er et stykke chokolade om dagen ikke helt nok til at stille lækkersulten, så finder du juleslik her.

Bredt udvalg af julekalendere

Du finder selvfølgelig klassiske julekalendere med 24 låger i røde og grønne julefarver i vores sortiment. Men der er også mere specialiserede varianter. Vælg f.eks. Toms julekalender, den sjove lakridspibe julekalender og eller en luksus chokoladejulekalender. Måske det skal være en julekalender med lakrids? Det kan selvfølgelig også købes hos Lomax.

Giv en julekalender i gave

Julekalendere fyldt med lækkerier er en rigtig god gaveidé hvis du vil glæde kollegaer eller medarbejdere op til jul og give dem en sød start på julemåneden. Hvem ville ikke blive glad for at komme på arbejde og finde en fin gave at starte december med? Kender du nogen der har fødselsdag eller er der andre mærkedage som skal fejret tæt på julemånedens start, så er en chokolade julekalender en oplagt gaveide. Er du på udkig efter andre gaveideer, så tag et kig på vores kæmpestore sortiment af firmagaver her.

Luksus julekalendere til voksne

Lys chokolade uden ret meget smag. Det er måske det mange vil huske fra barndommen når tanken falder på chokolade-julekalenderen. Men i dag er udvalget stort, og alt efter din smag og dine præferencer kan du finde en både dekorativ, eksklusiv og flot chokoladejulekalender til voksne slikmunde her. Håndlavede fyldte chokolader, klassiske skildpadder fra Toms eller lakridser? Det hele er pakket fint ind bag hver sin låge og gør hver dage fra 1. december til juleaften en lille smule sødere. Så nyd julen med en julekalender selv, eller glæd kollegaerne og køb julekalendere til virksomheden her.