Pilot FriXion Fineliner, sort

Enestående blækteknologi som kan viskes ud og giver en kreativ skriveoplevelse

Pilot FriXion Fineliner – glider let henover papiret

Skriv, slet og skriv igen så mange gange som du vil - det er det smarte ved Pilot Frixion serien. De sletbare kuglepenne bruger det varmefølsomme Metamo-blæk, som forsvinder ved den friktion som opstår, når du gnider den integrerede viskelæder-spids på blækket. Det fungerer altså nøjagtig ligesom når du bruger et almindeligt viskelæder. Blækket forsvinder bare helt uden snulder - og uden at skade papiret.

FriXion Fineliner fra Pilot er gode og kreative fiberpenne med en meget tynd spids, som giver dig en skøn og kreativ skrive- og tegneoplevelse.

Pennen gilder let henover papiret når den bruges, hvilket gør den til en fornøjelse at bruge. Du kan f.eks. bruge pennen til at tage noter, tegne eller farvelægge.

FriXion Fineliner har en spids på 1,3 mm og en stregbredde på 0,45 mm og indeholder den unikke FriXion blækteknologi, hvor du hurtigt og nemt kan viske blækket ud med det specielle viskelæder i enden af pennen, og kan starte forfra hvis du får lavet en fejl eller får skrevet forkert.

  • Farve: Sort
  • Stegbredde: 0,45 mm 
  • Blækket kan viskes ud
Varenr. 60028087
Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
14,94 kr. inkl. moms
På lager Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret
Pilot

Pilot er et af de førende varemærker indenfor skriveartikler. Det store sortiment består af både kuglepenne, blyanter og markere. Alle designet med henblik på at skabe den gode skriveoplevelse. Bare skriv – med Pilot!

Se øvrigt fra Pilot

Produktdetaljer

Varenr. 60028087
Mærke Pilot
Type Fiberpenne
Skriftfarve Sort
Stregbredde 0,45 millimeter
Serie Fixion Fineliner
EAN nummer 4902505560484

Produktenheder

Styk 1 styk
Æske 12 styk

Bedøm produkt