• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering  /  Nyhed - hjemmelevering
  • Trustpilot

Plum IPA-sprit 70% | Overfladedesinfektion | 5 L

Effektiv og hygiejnisk desinficering af overflader og medicinsk udstyr

Plum IPA-sprit 70 % - sikrer en hygiejnisk desinfektion af overflader

Plum leverer miljørigtige hygiejneprodukter i professionel kvalitet og har mere end 50 års erfaringen indenfor hygiejne og udvikling af praktiske løsninger til danske og udenlandske arbejdspladser. Plums sortiment består af en bred vifte af produkter som f.eks. sæbe, hudplejecreme og rengørings- og desinfektionsprodukter, der hver især er tilpasset krav og behov i såvel industrien som i levnedsmiddel- og sundhedssektoren.

IPA-sprit 70 % fra Plum er denatureret overfladesprit med isopropylalkohol (IPA) til desinfektion og hygiejnisk rengøring af overflader og medicinsk udstyr der tåler alkohol. Overfladespritten dræber effektivt en lang række bakterier, svampe og vira og efterlader overflader hygiejnisk desinficeret.

Overfladespritten kan bruges som hospitalssprit er velegnet til hurtig desinfektion af alkoholresistente overflader, inventar, instrumenter og udstyr på b.la. hospitaler, klinikker og plejehjem, da spritten med fordel kan bruges til rengøring og desinficering af medicinsk udstyr.

IPA-spritten kan også med fordel bruges til daglig rengøring og desinficering på forskellige arbejdspladser med høje krav til hygiejne eller hvor man ønsker at begrænse og forhindre smittespredning. Her kan den desinficerende hospitalssprit f.eks. bruges til at rengøre og desinficere håndtag, håndvaske, vandhaner, toiletsæder eller trænings maskiner i fitnesscentre som mange er i kontakt med dagligt og hvor der ofte findes bakterier og andre mikroorganismer.

  • Indhold: 5 L
  • 70 % ethanol
  • Flydende form
  • Til hygiejnisk overfladedesinfektion


Bemærk! IPA-sprit kan IKKE anvendes på alkohol-følsomme overflader og instrumenter eller på alkohol-følsomt udstyr og inventar.

Varenr. 60078130

Antal Pris / vare Spar

Køb minimum 1 dunk

Sælges kun a 1 dunk.
Rund op til dunk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til dunke
Før: 248,75 kr.
186,25 kr. inkl. moms
På lager / Levering: 1-2 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60078130
Mærke Plum
Type Desinficering
Indhold 5000 ml
EAN nummer 5701684740125

Produktenheder

Dunk 1 dunk
Karton 3 dunke
Palle 108 dunke

Bedøm produkt