• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Cyber Monday tips - Sådan bliver du klar til tilbudsjagten

Cyber Monday er onlineversionen af Black Friday, hvor der er mange penge at spare, når du handler online. Tilbudsdagen stammer fra USA og er en af de største shoppedage online. En af fordelene ved Cyber Monday er, at du kan sidde derhjemme og shoppe i stedet for at kæmpe om de gode tilbud i butikkerne. Men hvis du ønsker at finde de bedste tilbud på dagen, kræver det lidt forarbejde. Vi har derfor samlet de bedste tips til, hvordan du forbereder dig til Cyber Monday.

Lav en plan for Cyber Monday

Læg en plan

Måske har du en liste over ting, som du længe har drømt om at eje, eller måske har du fået de første ønskelister? Det er en god idé at lave en indkøbsliste og tjekke priserne på produkterne inden Cyber Monday. Så er du nemlig sikker på, om det egentlig er et godt tilbud, eller om du kan finde varen til samme pris på et andet tidspunkt.

tips 4

Vær klar til at shoppe

Der er stor rift om de gode tilbud, så du skal være hurtig, når Cyber Monday går i gang. Nogle netbutikker starter allerede deres tilbud ved midnat, og der kan også være timetilbud, så du bliver måske nødt til at sidde klar ved computeren hele dagen. Oftest er der jo kun et begrænset antal, og mange andre prøver at få fat i de bedste tilbud samtidig.

Få vores nyhedsbrev

Få nyhederne først

Mange netbutikker begynder allerede at reklamere for deres tilbud før Cyber Monday, så hvis du gerne vil danne dig et overblik over, hvilke tilbud dine favoritbutikker kommer til at have, er det en god idé at være tilmeldt deres tilbudsmail og følge dem på de sociale medier. Det kan være, at der kommer særlige tilbud kun til deres følgere.

Skaf en ønskeliste

Julen nærmer sig, så hvorfor ikke benytte dig af de gode tilbud til at få købt julegaver til familie og venner. Du sparer penge i julebudgettet eller kan købe lidt større gaver end planlagt. Hvis du ikke allerede har modtaget ønskelister fra familie og venner, så få dem i god tid inden Cyber Monday og planlæg, hvad du vil købe til dem.

Spørg om hjælp

Når du handler online, står der ingen butiksassistent klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til en vare. Heldigvis kan du chatte med eller ringe til de fleste netbutikker i dag, også når du har fri. Et andet sted, du kan hente hjælp, er på specialistsider på nettet. Her er der mange brugere, som gerne hjælper med, om det er et godt tilbud, du har fundet.

Vær på vagt

Det boomer med gode tilbud på nettet, men du kan risikere at blive snydt. Hvis en vare virker mistænkelig billig, så brug din sunde fornuft og undersøg hjemmesiden, inden du køber noget. Dette gælder især, hvis du ikke har handlet på hjemmesiden før. Tjek hjemmesidens anmeldelser og om sproget er fyldt med fejl, så finder du hurtigt ud af, om hjemmesiden er til at stole på.