• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Hvad er fordelene ved en sadelstol?

Senest opdateret 29. januar 2020

Fordelene ved en sadelstol
En sadelstol er ergonomisk korrekt og styrker dine led, hvilket er med til mindske smerter i kroppen. Vi hjælper dig til at finde din stol.

Sadelstolen er udviklet med både ergonomi, træning, sundhed og komfort for øje. Der er med andre ord mange fordele ved at anvende en sadelstol nogle timer hver dag – enten som arbejdsstol eller som et krops aflastende supplement til din kontorstol.

Forbedrer din positur

Vi ved, at det er sundt at rette ryggen, når vi sidder og arbejder, men alligevel er det de færreste, der kan se sig fri for at falde sammen i kroppen i løbet af arbejdsdagen. Sadelstolens design får dig til at ranke ryggen og flytte vægten fra ballerne til lårene. På den måde opnår du en optimal arbejdsstilling og undgår smerter i ryggen eller ømme baller. Desuden mindsker stolen belastningen af rygsøjlen, hvad enten du læner dig fremad eller sidder oprejst.

Generel sundhed

Hvem har ikke prøvet at sidde fordybet i en opgave og så pludselig opdage, at det ene ben eller balle er faldet i dyb søvn under arbejdsprocessen? Sædet på en sadelstol er designet med bløde rundinger, der garanterer fri blodtilførsel til ben og fødder. Med en god blodcirkulation holder du også dit energiniveau oppe og din koncentrationsevne intakt gennem hele dagen.

Styrk muskulaturen

Styrk din krop mens du arbejder! Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. En sadelstol tvinger dig til at bruge dine mave- og rygmuskler, hvilket ikke blot stabiliserer leddene i overkroppen. Det forebygger smerter i både lænd, baller og hofter, så din krop holder sig stærk længe.

Bevægelsesfrihed

De fleste sadelstole har rotérbare sæder, hvor du sidder ergonomisk korrekt ligemeget, hvordan du drejer dig. Dermed undgås belastende vrid i kroppen, når du vender dig. Stolen fylder mindre end mange andre arbejdsstole og er derfor praktisk i erhverv, hvor man er nødt til at sidde tæt på en patient eller kunde uden at belaste kroppen.

Sadelstole laves i mange forskellige udgaver, så det er nemt at finde den model, der passer bedst til dig, din krop og dit arbejde.