• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Gode råd til påskehygge på arbejdspladsen

Senest opdateret 23. januar 2024

Påskehygge
Påsken er fyldt med nye som gamle traditioner, og en oplagt mulighed for at samle kollegerne til påskehygge og fælles påskeaktiviteter, der spreder glæde og smil. Læs med og få gode råd om alt fra hvordan du skaber påskehygge og laver sjove påskelege til hvorfor det er en god idé at overraske kollegerne med lækre påskeæg.

Lav sjove påskelege

Før i tiden bestod gamle påskelege typisk af aktiviteter, der involverede æg i en eller anden form, men der findes også andre sjove påskelege end blot at puste og trante æg eller gå på æggejagt.

Én af de påskelege, der tager kegler på mange arbejdspladser, er f.eks. en vaskeægte omgang påskebanko. Det er både nemt at arrangere og indeholder alt hvad hjertet begærer af spænding, grin og præmier.

Her kan du og kollegerne f.eks. dyste om alt fra velsmagende vingaver, lækre chokolader eller designgaver til den kollega eller team, der først får én række eller pladen fuld. Og glem ikke sidegevinsterne, hvis der skal ekstra knald på påskehygge!

Påskebanko
Påskeæg

Spred glæde med lækre påskeæg

Enhver højtid er en oplagt mulighed for at sige ekstra tak for hjælpen til dem omkring dig og særligt de kolleger, du sætter ekstra pris på i hverdagen. Heldigvis findes der mange måder at vise det på, også i påsken.

Overrask f.eks. dine kolleger med flotte påskeæg og påskegaver, og spred ekstra hygge i påsken. Det giver smil på læben hos de fleste, at vide at deres arbejde og kollegaskab er værdsat.

Husk også, at indpakningen og den personlige hilsen er halvdelen af oplevelsen. Så gør dig umage, når du pakker gaven ind, og vedlæg et håndskrevet kort, det er noget, der bliver husket og giver ekstra påskehygge.

Bliv klogere på påsken

Der er god grund til at fejre højtider som påske på arbejdspladsen, alligevel har mange af os ikke helt styr på højtiden. Få svarene på de hyppigste spørgsmål om påsken her.

Hvornår er det påske?

Det varierer fra år til år. En tommelfingerregel hedder dog, at påsken altid falder den første søndag efter første fuldmåne efter forårsjævndøgn. Det leder til spørgsmålet, hvornår er det påske i 2024? Hertil er svaret, at påskesøndag falder søndag den 31. marts 2024.

Hvorfor holder vi påske?

Selvom mange af os måske forbinder påsken med ting som påskeæg, påskefrokost og påskepynt, så er påsken en vigtig begivenhed. Faktisk er den en af de vigtigste højtider i kristendommen, hvis ikke den vigtigste, da påsken markerer og fejrer Jesu død og opstandelse.

Hvornår er det påskeferie?

Påskeferien 2024 starter palmesøndag den 24. marts og slutter igen mandag den 1. april. Overvejer du at booke påskeferie, sparer du med andre ord en hel del feriedage ved at tage din påskeferie henover helligdagene i marts. Download vores gratis print-selv kalender for 2024 her, og få mest ud af din påskeferie.

Invitér til hyggelig påskemiddag

Er du og resten af teamet mere til traditionelle påskeaktiviteter end påskelege, så hold hyggen simpel, og invitér i stedet dine kolleger til et hyggeligt påskeevent - f.eks. i form af et lækkert cocktail arrangement eller en indbydende påskemiddag med det smukkeste påskepynt.

Her kan du nemt påskeficere festlokalet eller kontoret med alt, der hører sig til af borddækning og service, selvfølgelig dekoreret og anrettet i højtidens gule farver. Mulighederne er med andre ord uendelige, det handler kun om, at I laver noget sjov sammen.

Dæk op med gule duge og servietter, og skab ekstra hyggestemning med alt fra karafler og lys på bordene til balloner i loftet og påskeophæng i vinduerne og på bordet. Og vil du give påskebordet dét sidste magiske touch, så glem ikke de friske påskeliljer.

Vinsmagning
Påskequiz

Forbered en sjov påskequiz

Der findes masser af æg-ceptionelt sjove påskeaktiviteter for voksne, og  specielt, hvis dig og kollegerne kan lide små interne konkurrencer i form af quizzer, afstemninger og alverdens andre aktiviteter i påsken.

Lav eksempelvis en opdateret æggejagt anno påske 2024, og se hvilken kollega der kan finde flest påskeæg på kontoret eller have flest æg i munden. Eller bedre endnu, udfordr andre afdelinger i hvem der laver det flotteste påskepynt, og vind håneretten helt til næste år.

Du kan også lave en påskequiz med fun facts om hinanden, hvor alle lærer hinanden bedre at kende. Ligesom med påskebanko, er det nemt at sætte op, alle kan deltage, og så er det både sjovt og lærerigt - rigtig god påske.

Måske er du også interesseret i