• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Post-it Super Sticky Z-Notes | 101x101mm | L | Gul

Store og linjerede Post-it Super Sticky Z-Notes - smart memoblok med blade der popper op én efter én

Varenr. 60070160
Antal Pris / vare Spar

Minimumskøb 5 blokke

Køb minimum 5 blokke

Sælges kun a 5 blokke.
Rund op til blokke
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til blokke
162,19 kr. inkl. moms
13 har lige købt På lager / Levering: 1-2 hverdage

Ekstra stor og linjeret Post-it memoblok med super sticky z-notes

De klassiske gule sticky notes fra Post-it er nogle af verdens mest solgte og brugte kontorartikler. De praktiske notes er selvklæbende og kan bruges til et utal af forskellige formål og er en supernem og smart måde at tage noter på, at give beskeder på eller at skrive påmindelser på.

Post-it Super Sticky Notes klæber både stærkere og holder længere, end originale Post-It notes. Super Sticky har en klæbeevne der er dobbelt så god som de klassiske Post-it notes, hvilket gør dem superstærke og ekstremt alsidige og sikrer at dine beskeder og noter altid bliver fremhævet og modtaget, da de bliver hængene præcis hvor de skal. Super Sticky Notes klæber nemlig perfekt på lodrette overflader samt overflader, som ellers er vanskelige at klæbe på.

De store Post-it z-notes med linjerede sider er den perfekte ledsager i en travl hverdag, hvor tingene skal gå stærkt og hvor det kan være svært at huske det hele i hovedet. Memoblokken med linjerede z-notes er god at have stående på skrivebordet og er perfekt når du taler i telefon eller når du har hænderne fulde, da du nemt kan snuppe en note med én hånd og dermed kan have den anden hånd fri til at lave andre ting.

Brug de praktiske z-notes til at kommunikere og videregive korte beskeder eller bruge dem som praktiske små huskesedler og sæt de små selvklæbende sticky notes op lige præcis der hvor du har mest brug for dem.

De alsidige super sticky z-notes er perfekte til at tage noter og organisere dit arbejde eller skrive beskeder og påmindelser i hverdagen. Samtidig er de selvklæbende notes en tydelig, enkel og effektiv måde at sikre, at arbejdet kører problemfrit, og at der samtidig holdes orden i tingene.

Post-it Super Sticky Z-Notes Canary Yellow fås i blokke med 90 ark, i flere størrelser, så du altid kan finde en størrelse, som passer til lige netop dig og din måde at arbejde på. Disse Post-it sticky notes er ekstra store og måler 101 mm x 101 mm, hvilket giver dig mere plads til at skrive det hele ned og til at give længere beskeder, samt at tage noter og lave lister. Dertil er siderne med linjer, så det er nemt at skrive præcist og pænt organiseret på dem. Et godt valg, når detaljen tæller!

  • Farve: Gul
  • Mål (BxH): 101 x 101 mm
  • Antal blade pr. blok: 90
  • Linjerede notes
  • Næste blad på blokken popper automatisk op
  • Super sticky klæbemiddel fra fornybare råvarer
  • Leveres i pakker med 5 blokke

Produktdetaljer

Varenr. 60070160
Mærke Post-it
Type Super Sticky Z-Notes
Farve Gul
Genbrugspapir Nej
EAN nummer 00076308150860

Produktenheder

Blok 1 blok
Pakke 5 blokke
Karton 60 blokke

2 produktbedømmelser

Gennemsnitlig bedømmelse:
Af Gitte Hansen - 07. marts 2022
dejligt med stor størrelse og de klæber godt
Af Hans valter olesen - 15. december 2021