Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100 Håndbruser

Vandbesparende håndbruser med 3 spraymønstrer i høj kvalitet

Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100 Håndbruser – en lækker og eksklusiv badeoplevelse

Grohe er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand der er særligt dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Grohe har fokus på både teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed så du altid er sikret et godt produkt hele vejen rundt.

Med New Tempesta Cosmopolitan 100 håndbruser fra Grohe får du en bruser i høj kvalitet og som har en lang levetid. Håndbruseren er produceret med det miljøvenlige Grohe EcoJoy system og bruger kun 9,5 liter i minuttet, hvilket er langt mindre end andre billigere brusere. Du sparer derfor både på vandet og på budgetkronerne, uden at gå på kompromis med bruserens effektivitet. 

Håndbruseren har 3 perfekte strålemønstre, ”Rain” ”Rain O2” og ”Message”, som giver en lækker og mere eksklusiv badeoplevelse, takket være den smarte og afslappende Grohe DreamSpray teknologi. Dertil har New Tempesta Cosmopolitan brusehovedet SpeedClean antikalksystem og indvendig vandføring som øger bruserens levetid og samtidig gør den let at rengøre og vedligeholde.

New Tempesta Cosmopolitan håndbruser er belagt med Grohe StarLight krombelægning, som giver en ultraglat overfaldefinish og som er ridsefast og dermed sikre et varigt blankt udseende. Bruseren er dertil produceret med universelt monteringssystem, så den passer til alle standard bruseslanger.

  • Vandforbrug: 9,5 l/min
  • Strålemønster: Rain, Rain O2, Massage
  • Universelt monteringssystem
  • Miljøvenlig
Varenr. 60019880

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 1 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 323,75 kr. inkl. moms
Levering: Ukendt 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 60019880
Mærke Grohe
Type Håndbruser
Passer til Bad
EAN nummer 4005176443916

Produktenheder

KOLLI 1 styk
Styk 1 styk

Bedøm produkt