Grohe Red Duo Armatur og kedel i størrelse M

Få kogende vand direkte fra et Grohe Red Dou køkkenarmatur

Grohe Red Duo Armatur og kedel i størrelsen M

Bliv fri for en kedel, der fylder på bordet – få kogende vand direkte fra et GROHE Red Duo køkkenarmatur
Man kunne godt få det indtryk, at selv simple opgaver i køkkenet starter med, at man skal vente på, at kedlen koger. Men sådan behøver det ikke at være. Tilføj et GROHE Red Duo armatur til din køkkenindretning, og få øjeblikkeligt vand, der er opvarmet til 100°.

Og så får du oven i købet mere plads, fordi elkedlen ikke længere behøver at fylde på bordet. Det kogende vand er perfekt til, når du skal lave te og kaffe, men også til fyldning af gryder og tilberedning af måltider. Funktionen, der leverer kogende vand, aktiveres via børnesikre trykknapper. Den høje C-formede tud gør det nemt at fylde gryder, og tuden har et svingfelt på 150°, hvilket giver total fleksibilitet.

GROHE SilkMove sikrer en ubesværet og præcis betjening af grebet. Sikkerheden er prioriteret højt for dette produkt – armaturet er udstyret med en automatisk, oplyst GROHE Børnesikring, der betjenes via trykknapperne. Kedlen, der har en energieffektivitet i klasse A, kan også indstilles til ferietilstand, hvor temperaturen begrænses til 60 °C. Kedlen kan på et øjeblik levere op til 3 L kogende vand og er fremstillet af titanium, hvilket giver en enestående beskyttelse mod korrosion, og armaturets blændende, slidstærke GROHE StarLight krombelægning vil se ny ud i mange år. GROHE Red filteret reducerer også kalkrester og tungmetaller i vandet, hvilket forlænger både armaturets og kedlens levetid.

Anbefales installeret af autoriseret VVS-installatør.

Varenr. 70034141

Køb minimum 1 styk

Sælges kun a 0 styk.
Rund op til styk
Indtast gyldigt antal
NB: Antallet vil medføre anbrud.
Rund op til styk
styk a 9.158,75 kr. inkl. moms
Levering: Forventet 14 hverdage 14 dages fuld returret

Produktdetaljer

Varenr. 70034141
Mærke Grohe
Passer til Køkken
Type Armatur
EAN nummer 4005176989247

Produktenheder

Styk 1 styk

Bedøm produkt