• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

Giv firmajulegaver med god samvittighed

Senest opdateret 13. september 2022

To morgenkåber hænger på knager

Ønsker du også at give en lækker og personlig julegave til dine kolleger, men er bekymret for, om gaverne nu også er produceret med hensyntagen til mennesker og miljø? Bare rolig, hos Lomax finder du et stort udvalg af certificerede firmajulegaver, så du roligt kan give julegaver til medarbejdere og samarbejdspartnere med god samvittighed.

Faktisk består en stor del af Lomax’ CSR-arbejde i løbende at udvide og udskifte varesortimentet, så vores kunder kan handle både firmajulegaver og almindelige varer med god samvittighed, f.eks. i form af certificerede varer og brands. Og vi har gjort det nemt for dig; nedenfor finder du nemlig et udpluk af certificerede firmajulegaver, der både skaber glæde hos dine kolleger, og kan gives med god samvittighed.

Julekalender med chokolade ligger placeret på træfad

Julekalender for 2 fra Xocolatl

Sæt tænderne i den økologiske julekalender fra Xocolatl, og gå julen og ferien i møde med velsmagende fyldte chokolader og smørbløde karameller, der smelter på tungen – den oplagte julegave til enhver kollega med en sød tand.

EU’s økologimærke viser, at varen er økologisk og produceret samt kontrolleret efter retningslinjer i EU’s økologiforordning. Cocoa Horizons er en nonprofitorganisation, der arbejder for at forbedre forholdene for kakaobønder i Sydamerika, Afrika og Asien.

Køb Xocolatl julekalender her

Salt- og peberkværnsæt placeret på marmorbordplade

Line salt- & peberkværnsæt fra Peugeot

Opgradér spisebordet med et stilfuldt salt- & peberkværnsættet fra Peugeot – et moderne kværnsæt, hvis top udformet i lækkert og PEFC-certificeret bøgetræ, og krop i riflet aluminium og aluminiumskroppen, giver et unikt og eksklusivt look.

PEFC-mærket er en international mærkningsordning, der arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug over hele verden.

Peugeot Line salt- & peberkværnsæt kan købes

Plaid liggende i sofa

Blocks Plaid fra Elvang

Lad julefreden sænke sig, synk ned i lænestolen med en god bog, og lad dig omfavne af Elvangs ultrabløde Blocks-plaid – en smukt designet plaid vævet af 100% baby alpakauld, der giver dig et blødere, mere slidstærkt og varmere plaid.

Fairtrade-mærket er en international mærkningsordning, der arbejder for at sikre bedre løn og ordentlige arbejdsforhold for verdens udsatte bønder og arbejdere.

Køb Elvang plaid her

Miljøbilleder af elegant skrivebord op ad hhv. vindue og væg

Skrivebord fra Villa Collection

Indret hjemmekontoret med Villa Collections enkle og stilrene skrivebord – et skrivebord i skandinavisk design, der med sit varme look i naturolieret FSC-certificeret egetræ, pryder ethvert hjem, og giver dig et både smukt og funktionelt møbel.

FSC er en global nonprofitorganisation, der ligesom PEFC arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over.

Køb Villa Collection skrivebord her

Produkter fra gaveæske placeret på beige tæppe

Gaveæske fra Meraki

Kun det bedste er godt nok til vores børn, og med en Svanemærket Meraki mini-gaveæske, er det ingen sag at ”gå glad i bad”. Gaveæsken indeholder velduftende og parfumefri badesæbe og olie, perfekt til de mindste.

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke, og et af verdens sværeste miljøcertificeringer at opnå.

Køb Meraki mini gaveæske her

To morgenkåber hænger på knager

Morgenkåbe fra Södahl

Forkæl dig selv og nyd en langsom start på weekenden i roligt tempo, iført den vamsede Södahl Organic morgenkåbe – en unisex morgenkåbe produceret af det blødeste bomuld, for hvem har egentlig brug for rigtigt tøj?

GOTS-miljømærket arbejder for at skabe en økologisk og social ansvarlig tekstilbranche, og har særlig fokus på økologiske fibre, forarbejdning af råvarer samt sociale og miljømæssige faktorer.

Södahl Organic morgenkåbe kan købes her

Forsidebillede fra ansvarlighedsfolder fra Lomax

Vil du vide mere om Lomax’ CSR-arbejde?

Selv små handlinger og tiltag gør en forskel i dagligdagen, også hos Lomax. Derfor består en markant del af Lomax’ CSR-strategi i løbende at udvide vores sortimentet med certificerede varer, der er bedre for miljøet.

Vil du vide mere om vores CSR-arbejde generelt, kan du downloade vores folder ”Ansvarlighed” her.