• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

Sådan giver du den perfekte firmajulegave

Senest opdateret 06. oktober 2020

Pludselig er det blevet 1. december. Ingen i organisationen har fået bestilt årets julegaver og opgaven havner derfor hos dig. Men hvordan sørger du for, at alle får en gave, de bliver glade for …? Frygt ej, det er meget nemmere end du tror. Vores julegaveansvarlige, Tina Høiris, deler her tre gode råd til, hvordan du giver den perfekte firmajulegave.

Lad medarbejderne vælge julegaven selv

Tendenserne de seneste år har vist os, at medarbejderne ønsker at vælge deres julegave selv. Det giver god mening, for ikke to af dine kolleger er ens - så hvorfor skal deres julegave være det?

Med et vælg selv-gavebevis bliver ingen skuffede over igen at få den samme stegepande, vase eller de obligatoriske flasker rødvin. Med andre ord: Gadget-nørden kan få de nye hørebøffer, han drømmer om, feinschmeckeren kan få nyt grej til køkkenet og livsnyderen kan vælge en oplevelse eller en delikatessepakke med alt til en hyggeaften.

Og du sparer tid og undgår den umulige opgave, det er at skulle finde den perfekte julegave, som falder i alles smag.

Hos Lomax arbejder vi hvert år på at kunne tilbyde vores kunder et bredt sortiment af julegaver med de nyeste og mest populære trends, så vi er sikre på, at vi tilgodeser alle medarbejdergrupper.

Overrask og forkæl medarbejderne med lidt ekstra

En julegave skal gives med omtanke, så medarbejderne kan mærke, at deres arbejdsgiver er tilfreds med deres arbejde og påskønner den indsats, de har lagt i løbet af året.

Det kan derfor være en god idé at overraske og forkæle medarbejderne med lidt ekstra udover den gave, de selv har valgt. Du kan f.eks. lægge en god flaske vin, en æske lækker chokolade eller en pose karameller med for at peppe gaven lidt op og vise, at du sætter pris på dine medarbejdere.

Særligt i år oplever vi, at nogle virksomheder vælger at opgradere årets julegaver for at sige stort tak til deres medarbejdere for årets indsats, og fordi de har måttet aflyse julefrokosten. De vælger f.eks. i stedet at lægge et gavebevis i en flot gavekurv med både vin, chokolade og andre lækkerier. På den måde får arbejdsgiveren mulighed for selv at vælge en flot gave til sine medarbejdere samtidig med, at medarbejderne også får mulighed for at vælge en gave. Det giver en helt unik oplevelse, som med garanti overrasker og skaber glæde hos medarbejderne.

Det er tanken der tæller – gør oplevelsen personlig

Uanset om du beslutter at give dine medarbejdere et gavebevis eller selv håndplukker deres julegaver, så husk at den indsats, du har lagt i gaverne, tæller lige så meget som selve indholdet.

Nøgleordet i det tredje tip er derfor: Gør dig umage!

Brug lidt tid på at pakke gaven flot ind. Der er intet som forventningens glæde, når man får en stor, fin gave i hænderne. Og særligt hvis medarbejderne selv har valgt deres julegave, er det jo indpakningen, du skal overraske med.

Skriv en personlig hilsen i et fint julekort. Hvem bliver ikke glad for at få en venlig hilsen fra chefen? Det viser anerkendelse og påskønnelse, at du har taget dig tiden til at lægge et håndskrevet kort med julegaven til dine medarbejdere.

Gå selv rundt med julegaverne. Gør uddelingen af årets julegaver til en sjov og hyggelig oplevelse i afdelingen. Put julegaverne i en julesæk, klæd dig ud som julemand og tag så en runde i afdelingen, hvor du ønsker dine medarbejdere en glædelig jul. Det skaber med garanti smil på læben og vil blive husket.