• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Giv firmajulegaver med god samvittighed

Senest opdateret 16. juni 2023

To morgenkåber hænger på knager

Ønsker du at give en lækker og personlig julegave til dine medarbejdere, men er bekymret for, om gaverne nu også er produceret under hensyntagen til mennesker og miljø? Bare rolig, hos Lomax finder du et stort udvalg af certificerede firmajulegaver, så du roligt kan give julegaver til medarbejdere og samarbejdspartnere med god samvittighed.

To julegavekoncepter med certificerede gaver

Det må gerne være nemt at sørge for julegaver til din medarbejdere – uanset hvor mange der er ansat i virksomheden. Hos Lomax kan du vælge at give certificerede julegaver til dine medarbejdere på to måder: 

  • Du vælger en certificeret gave til dine medarbejdere
  • Du vælger et gavebevis, som dine medarbejdere kan bruge til at vælge en certificeret gave. 

I år har vi introduceret en nyhed – nemlig en Omtanke-kategori til 600 kr. under gavebeviser, som udelukkende indeholder julegaver med anerkendte officielle certificeringer eller andre særlige fortrin i relation til miljø, klima og sociale forhold.

Nedenfor finder du et udpluk af certificerede firmajulegaver fra Omtanke-kategorien, der både skaber glæde hos dine kolleger og kan gives med god samvittighed. 

aMAJOR 2 højttaler fra Kreafunk

aMAJOR 2 højttaler fra Kreafunk

Snup denne højttaler med på terrassen eller badeværelset og nyd din yndlingsmusik – en funktionel og flot højttaler, der giver en fantastisk lydoplevelse, og som ikke behøver blive gemt væk i skuffen, men kan blive en elegant og dekorativ tilføjelse til hjemmet.

Fortrin: Højttaleren er lavet i 100 % genanvendt plast.

Foresta ostesæt og skærebræt fra Morsø

Foresta ostesæt og skærebræt fra Morsø

Arrangér en hyggelig sammenkomst med venner, ost og vin – med dette sæt i 100 % FSC®-certificeret egetræ. Du får både et smukt skære- og serveringsbræt, tre osteknive og en fin, lille skål med låg, som du kan bruge til lækkert tilbehør.

Fortrin: FSC (Forest Stewardship Council) er en global nonprofitorganisation, der arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug over hele verden.

Indy weekendtaske og Juno toilettaske fra Markberg

Indy weekendtaske og Juno toilettaske fra Markberg

Tag denne GRS-certificerede weekendtaske og toilettaske i 100 % genanvendt plastik med på eventyr. Tasken er både rummelig og holdbar med plads til alt, hvad du behøver til en afslappende weekendtur, og den aftagelige strop gør tasken behagelig at bære på skulderen uanset vægt.

Fortrin: GRS-mærket (Global Recycled Standard) definerer konkrete krav til indhold i materialer og gode arbejdsforhold, og har fokus på at minimere skadelige kemikalier og miljøpåvirkninger. 

Manhattan plaid fra Elvang

Manhattan plaid fra Elvang

Synk ned i lænestolen med en god bog og lad dig omfavne af Elvangs ultrabløde Manhattan-plaid – en smukt designet plaid vævet af 100 % genanvendte fibre, herunder alpakauld og fåreuld, der giver dig en blødere, mere slidstærk og varmere plaid.

Fortrin: Elvang er fair trade-certificeret på højeste niveau hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for, at plaiden er fremstillet under ordentlige vilkår for både miljø, mennesker og dyr.

Bumble lampe fra Hoptimist

Bumble lampe fra Hoptimist

Skab smil med denne FSC-certificerede egetræslampe fra Hoptimist. Lampen udstråler optimisme og godt humør, samtidig med den fylder rummet med et rart lys. Den er den perfekte gave, der spreder glæde og smil, hvor end den havner.

Fortrin: FSC er en global nonprofitorganisation, der arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug over hele verden.

Signatur Sengesæt fra Sekan

Signatur Sengesæt fra Sekan

Få en overtruffen søvnoplevelse med dette bløde luksussengesæt fra Sekan – lavet i et materiale, der holder dig varm om vinteren og kølig om sommeren. Sengetøjet er designet til at holde i årevis og bliver kun bedre med tiden. 

Fortrin: GOTS-miljømærket (Global Organic Textile Standard) arbejder for at skabe en økologisk og social ansvarlig tekstilbranche, og har særlig fokus på økologiske fibre, forarbejdning af råvarer samt sociale og miljømæssige faktorer.

Vil du vide mere om Lomax’ CSR-arbejde?

Selv små handlinger og tiltag gør en forskel i dagligdagen, også hos Lomax. Derfor består en markant del af Lomax’ CSR-strategi i løbende at udvide og udskifte vores sortiment med certificerede varer, der er bedre for miljøet og for mennesker.

Vil du vide mere om vores CSR-arbejde generelt, kan du downloade vores folder ”Ansvarlighed” her.

Måske er du også interesseret i