• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

10 julegaver til dine mandlige medarbejdere

Senest opdateret 05. september 2022

Alarmklokke i forgrund, brille og vase i baggrund
Lego Wooden mini figur i træ

LEGO Wooden mini figur

Kombinér dansk design med sjov leg, så har du den smukke LEGO Wooden mini-træfigur. Håndlavet og produceret af 100% FSC-certificeret træ, med respekt for både håndværk og historien vil denne nyfortolkning snart være en klassiker i mange danske hjem – måske også i dit?

Køb LEGO Wooden figur her.

Kreafunk Care aWAKE alarmklokke

Kreafunk alarmklokke

Vågn op i zen til lyden af rolig natur med den stilrene Kreafunk alarmklokke – et pivfrækt moderne vækkeur med indbygget lampe og LED-display, der samtidig giver dig mulighed for trådløs opladning.

Kreafunk alarmklokke kan købes her.

Mega Hidden Loot Rompakke

Rompakke fra Mega Hidden Loot

Nyd en rompakke fra Mega Hiddel Loot i godt selskab – den perfekte firmajulegave til livsnyderen og samarbejdspartneren. Rompakken indeholder fire old fashioned Eclat krystalglas, så du kan nyde rommen, som den skal nydes.

Køb rompakke fra Mega Hidden Loot her.

Oplevelsesgave til Comwell Hotels

Oplevelsesgavekort til Comwell Hotels

Giv et oplevelsesgavekort til Comwell Hotels, og forkæl dig selv og en du holder af med en fantastisk oplevelse. Invitér på romantisk weekend eller overrask med en lækker middag. Valget er dit. 

Oplevelsesgavekort til Comwell Hotels kan købes her.

Stanlord Pompeji bordfodbold

Bordfodbold fra Stanlord Pompeji

Udfordr venner og kolleger til en sjov omgang foosball med det smarte bordfodboldbord fra Stanlord Pompeji. Bordet er med dets skrå sider og hjørner designet til at give dig og vennerne et endnu hurtigere og sjovere spil. Rigtig god kamp!

Køb Stanlord Pompeji bordfodboldbord her.

SACKit Olielampe

SACKit olielampe

Skab ekstra hygge i haven og på terrassen med olielamper fra det populære danske brand SACKit – en robust og lækker olielampe i stilrent design med anti spill-opsats, så olien ikke løber ud, hvis lampen vælter.

SACKit olielampe kan købes her.

Proptrækker Baltaz fra Peugeot

Baltaz proptrækker

Træk en god flaske vin op og nyd et glas vin til maden med den elegante Baltaz proptrækker fra Peugeot –en oplagte firmajulegave til vinelskeren, eller dig der er træt af kork i glasset.

Køb Baltaz proptrækker her.

HOLM Kontaktgrill med tilbehør deluxe

HOLM kontaktgrill

Saml familien og vennerne til madhygge omkring kontaktgrillen fra Holm – en æstetisk og smuk indendørs grill skabt til sjove aftener og nært samvær med dem, du holder af.

Køb HOLM kontaktgrill her.

Risvig Acutus Damaskus forskærersæt

Forskærersæt fra Risvig

Opgradér madlavningen med et forskærersæt fra Risvig i topkvalitet og få en unik køkkenoplevelse med Risvigs elegante kniv, hvis blad ikke sløves. Sættet kommer også med stegegaffel – perfekt til den moderne mand.

Køb forskærersæt fra Risvig her.

Normann Copenhagen Block Reol

Block Reol fra Normann Copenhagen

Indret boligen med funktionelt og charmerende design med den populære Block Reol – en moderne designklassiker fra danske Normann Copenhagen, oplagt til opbevaringsbrug i entréen, stuen eller sommerhuset.

Block reol fra Normann Copenhagen kan købes her.

Forkæl dine medarbejdere med en julegave