• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering
  • Trustpilot

10 julegaver til dine mandlige medarbejdere

Senest opdateret 28. september 2021

Miiego Boom ANC hovedtelefoner
Julegaver kan være en enorm stressfaktor – og den stressfaktor bliver ikke mindre, når det handler om at købe årets firmajulegaver. Særligt ikke hvis du er typen, der gerne vil håndplukke julegaverne til dine kolleger. Vores julegaveansvarlige, Tina Holdt Høiris, har lavet en julegaveguide med ti populære julegaver, som med garanti varmer ethvert lille mandejulehjerte. Læs med og bliv inspireret.
Nordic Sense Bøf Bearnaise gavepakke

Bøf Bearnaise-gavesæt fra Nordic Sense

Kender du en mand, der ikke er vild med bøf bearnaise? Nej vel?! Med gavesættet her har du den perfekte julegave til de fleste mænd - alt det lækre grej der skal til for nemt at lave den klassiske ret.

Gavesættet kan købes her.

Nilfisk højtryksrenser

Nilfisk højtryksrenser

Højtryksrenseren fra Nilfisk har været et sandt gavehit blandt mænd de sidste mange år - og med god grund. Den er både driftssikker, brugervenlig og tranportabel og kan bruges til alt fra almindelige højtryksrensning af f.eks. fliser til rengøring af bilen.

Højtryksrenseren kan købes her.

Weber iGrill mini grilltermometer

Weber iGrill Mini app-forbundet termometer

Det digitale termometer fra Weber er den perfekte julegave til gadgetnørden, som er vild med at grille. Det giver perfekte resultater på grillen hver gang og er nemt at gennem app'en.

Termometeret kan købes her.

Miiego Boom ANC hovedtelefoner

MIIEGO BOOM ANC hovedtelefoner

Med BOOM by MIIEGO får du et par hovedtelefoner, som er designet til alle former for behov som træning, afslapning, kontorbrug og rejser. Du får både topkvalitet i lyd og flot design, og denne julegave er derfor god til manden, som går op i god stil og god lyd.

Hovedtelefonerne kan købes her.

Champagnevinkøler med sabel

Champagne-/vinkøler med sabel

Her har du julegaven til manden, der gør alting med stil og finesse. Gavepakken her er perfekt til en festlig aften, hvor gæsterne skal imponeres lidt ekstra.

Champagne-/vinkøleren og sabel kan købes her.

Gyro s5b stabilisator

Gyro S5B stabilisator

Med stabilisatoren her kan din telefon fungere som et professionelt videokamera. Den hjælper med at skabe stabile og flotte videooptagelser. En god gave til den eventyrlystne mand, som ønsker at fange uforglemmelige øjeblikke.

Stabilisatoren kan købes her.

Global knivsæt

Global knivsæt

Efterhånden en sand klassiker - og med god grund. Knivene fra Global er nemlig fremstillet i den højeste stålkvalitet og med fokus på ergonomi. Knivene er en god julegave til amatørkokken, som er vild med at lave god mad til sin familie i weekenden. 

Knivsættet kan købes her.

Retroit Compressed sækkestol

RETROit Compressed sækkestol

Julegaven til manden som trænger til selvforkælelse og til at slappe lidt mere af. Med RETROit Compressed sækkestol får du både smukt design og god komfort - perfekt til søndage med avisen og en god kop kaffe.

Sækkestolen kan købes her.

HOLM pizzagavepakke

Pizzagavepakke fra HOLM

Den ultimative julegave til hyggefaren, som er vild med at trylle med ungerne i pizzakøkkenet fredag aften. Med denne gavepakke er der garanti for at kunne lave lækre, sprøde pizzaer.

pizzagavepakken kan købes her.

Miiego Miiblaster bluetooth højtaler

MIIEGO MiiBlaster bluetooth højtaler

Bluetooth højtaleren her er et godt bud på julegaven til den unge mand. Den er nem at transportere og har vandafvisende design og er derfor perfekt til en dag i parken eller stranden med vennerne. 

Højtaleren kan købes her.

Forkæl dine medarbejdere med en julegave