• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot

LINTEX tavler

Lintex producerer flotte tavler, hvor design og funktionalitet er i højsædet og hvor kvalitet og funktionalitet er nøgleordet ved tavler fra Lintex. Selv tilbehøret er gennemtænkt ned til mindste detalje, som en leg i forskellige materialer og former.

Derfor skal du vælge Lintex tavler

Lintex producerer deres tavler i et tæt samarbejde med arkitekter og designere, hvor de deler erfaringer og idéer. Designprocessen af tavlerne er meget omhyggelig, da arkitekternes tekniske ekspertise kombineret med designernes kreative sind er med til at sørge for, at der altid er en tavle der passer til dit behov – både når det drejer sig om størrelsen og farven på tavlen.

Med fokus på at gøre visuel kommunikation spændende og levende, lægger Lintex desuden vægt på det farverige univers i deres glastavler, som en del af et levende kontor. Hvis du ikke ønsker farver, fås tavlerne også i flot hvid, grå eller sort. Er du på udkig efter et whiteboard der kan holde i mange år, får du 30 års garanti på skriveoverfladen på alle Lintex whiteboards.

Lintex