• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot

Miljø og bæredygtighed er vigtigt for os i Lomax. Vi er som moderne virksomhed bevidst om, at vi alle har et ansvar for at reducere ressourceforbruget, og at det er en global, fælles opgave til gavn for os alle. Derfor har vi også fokus på, at vores samarbejdspartnere vægter miljøet lige så højt som vi gør.

Bæredygtigt sortiment

Det skal være let for vores kunder at træffe bæredygtige valg. Derfor består en betydelig del af vores sortiment af produkter, der er miljømærket. Det gælder for eksempel kopipapir med det nordiske miljømærke, IT-produkter, der er TCO-certificerede eller rengøringsmidler med EU-miljømærket. 

Vi arbejder hele tiden på, at det skal blive nemmere at handle miljøvenlige produkter hos os. Både ved at sikre, at de er lette at finde på hjemmesiden og ved at vurdere vores sortiment ud fra et miljømæssigt perspektiv. Samtidig er alle vores trykte kataloger FSC- og svanemærkede, så du kan med god samvittighed bladre dem igennem for gode tilbud.

Bæredygtig logistik

En af vores ambitioner hos Lomax er at tage bæredygtige og økonomiske beslutninger. Det er især vigtigt, når det kommer til forsendelse og modtagelse af varer.

Vi bruger derfor den rigtige mængde emballage – plastik, karton eller paller - til at sende varerne så sikkert og smart som muligt. På den måde reducerer vi materialeforbruget og mængden af ubrugt plads i kasserne. Og ved at pakke smart i lastbilerne, kan vi bruge færre biler til at sende flere varer. Smart for økonomien og besparende for miljøet med færre kørsler.

Bæredygtig hverdag

Vi er overbevist om, at selv de mindre, daglige handlinger gør en stor forskel for miljøet.
Vores daglige indsats er derfor:

  • Energibesparende LED-lys udskiftes løbende i vores store haller
  • Elektronik der automatisk afbryder eller reducerer unødig brug af el i virksomheden
  • Kildesortering af plastflasker, dåser, batterier, blæk og toner, pap, papir og emballage
  • Genanvendelse af papkasser, papir og plast
  • Miljømærkede varer i sortimentet, hvor det er muligt

Vi er hele tiden på udkig efter nye tiltag og afprøver løbende, hvad der fungerer for medarbejdere og kunder.