• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Sådan skaber du orden på dit skrivebord

Senest opdateret 13. januar 2020

Kontorarbejdsplads
Få gode råd til hvordan du indretter din kontorarbejdsplads og bliver mere motiveret for at kaste dig over arbejdsopgaverne. Tjek listen om du har det hele.

Motivation, masser af energi og lyst til at kaste dig over arbejdsopgaverne! Hvem vil ikke gerne have det sådan på kontoret? Du kan selv gøre en del, for måden du indretter dig ved skrivebordet på har en kæmpe betydning for din effektivitet og dit velvære.

Med få, velvalgte møbler, en stol der passer præcis til dig og et grundudvalg af kontorartikler – så er du allerede langt.

Få her vores tjekliste til kontorting og inventar, som gør arbejdsdagen behagelig og giver dig de bedste betingelser for at arbejde effektivt. Husk at du med de rigtige møbler, f.eks. et hæve/sænkebord og en god kontorstol også kan minimere skader på din krop ved alt det stillesiddende arbejde.

Har du husket?

Tjek om du har de nødvendige kontormøbler og udstyr på din kontorarbejdsplads:


Sidder du ned en hel dag eller kun få timer? Vælg den rigtige kontorstol

Hvis du har lange arbejdsdage, vil det være afgørende, at du vælger en kontorstol, hvor du kan sidde godt og behageligt hele dagen. Ved du, at du kan vælge kontorstole, der er egnet til at sidde forskelligt antal timer på? Tænk f.eks. over, hvor mange timer, du skal sidde på stolen i løbet af din arbejdsdag.

 

Giv dig selv luft i rummet

Et godt råd kan være, at du ikke sætter for mange møbler ind i kontoret, så det bliver for sammenpresset. Skab gerne luft ved kun at vælge de mest nødvendige. Vælg samtidig møbler, der ikke er for store, men passer til den størrelse, som rummet nu engang har.

Tip: Placer dit arbejdsbord, så du sidder med siden til vinduer. På den måde får du glæde af dagslyset og undgår samtidig reflekser i din skærm.

Til hjemmearbejdspladsen

Hvis du indretter kontorarbejdspladsen hjemme, kan du evt. også få brug for disse ting:

Printerkopipapirbrevordnerestoleunderlag til kontorstol, arkiveringssystemer, et mindre whiteboard til væggen eller en mobil flipover. Har du en virksomhed, hvor det er vigtigt, at du er helt opdateret på f.eks. salgstal, antal besøgende på din webshop eller lignende, kan vi anbefale at du sætter en skærm op på væggen, som hele tiden giver dig opdaterede informationer. Det giver overblik og kan booste din motivation positivt.

Vidste du at...

Hjemmearbejdspladsen er som hovedregel omfattet af reglerne for arbejdsmiljø, som gælder for andre arbejdspladser ifølge Arbejdsmijoweb.dk

Få hjælp til indretning af kontoret

Hvis du og dine kolleger mangler inspiration og gerne vil se arbejdspladsen i en 3D-tegning, f.eks. før I anskaffer nye møbler, kan Lomax’ møbelkonsulenter hjælpe – både med et overblik og gode råd til den bedste indretning af kontoret. Læs meget mere om indretningen af kontoret her