• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

Sådan styrker du arbejdsglæden i hverdagen

Senest opdateret 23. januar 2020

Arbejdsglaede

Et godt grin giver mentalt overskud og kan aflæses på bundlinjen. Læs her hvordan vi hos Lomax har det sjovt og samtidig skaber gode resultater.

Hvad rimer på grin? Det gør dopamin! Hvornår har du sidst grinet højt sammen med dine kolleger? Et rigtigt hestegrin? Sjove indslag i hverdagen giver arbejdsglæde - og betyder måske mere, end vi lige tror. Når du griner, udløser din hjerne nemlig lykkestoffet dopamin, der får dig til at føle dig rigtig godt tilpas. Undersøgelser har vist, at glade medarbejdere er mindre syge, og at humor på en arbejdsplads kan aflæses på bundlinjen. Et godt grin giver overskud.

Tør være anderledes

Hos Lomax er vi lidt anderledes, og vi vil gerne dele vores måde at udleve værdierne på: Hvordan kan man have det sjovt og samtidig skabe gode resultater? Vi vil gerne give dig et eksempel på et event og 5 gode tips til at styrke team-ånden.

5 gode tips til mere arbejdsglæde

  • Fejr successer
  • Overrask hinanden
  • Lav events
  • Gør fælles mål synlige
  • Lav sjove konkurrencer og plej konkurrencegenet

Vi fejrer, når et mål er nået, og det kan være med en god frokost til alle medarbejdere. Målene er synlige på intranettet, og man kan løbende følge med på væghængte skærme i virksomheden.

Overraskelser er fantastiske. Som f.eks. da isbilen dukkede op uden for kontoret med gratis is til alle medarbejderne på en varm sommerdag. Konkurrencegenet kommer i spil ved vores events, som du får et eksempel på herunder.

3 VM-dage for fuld skrue

De 3 VM-dage sidste sommer var en af Lomax’ fire sjove events hvert år. Events med forskellige temaer, der altid har noget med en aktuel kundekampagne at gøre. Alle medarbejdere fik et kampprogram for dagene. Her stod, hvornår der var morgenmad, frokost og anden god forplejning. Desuden aktiviteter og sjove konkurrencer, man kunne deltage i. Verdensmestrene i bordfodbold dukkede op og styrede en fælles turnering i bordfoldbold og gav tips og tricks. En af præmierne var en dyst mod verdensmestrene.

Ikke nok med det, var der samtidig en konkurrence i hele virksomheden om, hvilken afdeling der kunne pynte og omdanne afdelingen flottest efter temaet: VM i Brasilien. Plus selvfølgelig en konkurrence om bedst udklædte medarbejder.

Et rensdyr bag skærmen

Det imponerende er, at alle samtidig passer deres arbejde, så målene kan nås. Og det er de blevet ved alle events. Desuden giver det et godt grin, når der pludselig sidder et rensdyr ved pc’ en eller man møder fodboldikonet ”Maradona” med stort hår og headset. Vi oplever, at kreativitet og humor giver energi, masser af fælles energi.

Følg Lomax på Facebook og se flere fotos.