• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

7 bud på årets hyggeligste julepynt

Senest opdateret 03. oktober 2023

Juletræ med julepynt og julelys
For mange er julepynt forbundet med traditioner og pynt, som er gået i arv i generationer. Det er svært ikke at blive nostalgisk, når man tænker på mormors kravlenisser eller farmors hjemmestrikkede nisser. Der er heldigvis ingen regler, når det gælder julepynt, så du kan kombinere det gamle med noget nyt, præcis som du ønsker det. Trænger din samling af julepynt til lidt fornyelse, har vi fundet syv bud på nyt til kasserne med julepynt. 
Nissedreng med lanterne fra Det Gamle Apotek

Nissedreng med lanterne fra Det Gamle Apotek

Nisser er faste gæster ved juletid. Denne nisse kan sprede lidt lys i de mørke tider og byde gæster velkommen både inde og ude. Sæt et LED-fyrfadslys i lanternen, så tænder det selv, og du er garanteret julehygge hver dag. 

Nissen kan købes her.

Papirengel fra Konstsmide

Papirengel fra Konstsmide

Denne papirengel vækker minder om barndommens jul, hvor man foldede søde juleengle af papir eller sider fra en gammel bog. Sæt den i vinduet eller stil den på en reol, hvor den vil lyse flot op på en kold og mørk decemberaften.

Englen kan købes her.

Grantræ med LED fra Sirius

Grantræ med LED fra Sirius

Ingen jul uden et juletræ. Dette naturtro grantræ er med til at skabe den helt rigtige julestemning på kontoret eller hjemme. Der er et drys af sne og LED-lys på, så når mørket falder på, er du sikret julehygge. Duften af grantræ mangler, men du kan genbruge det år efter år og pryde træet med den pynt, du ønsker.

Juletræet kan købes her.

Kalenderlys 2023 med LED fra Sirius

Kalenderlys med LED fra Sirius

Kalenderlys er en skøn juletradition, der gør det sjovt at tælle ned til juleaften. Dette kalenderlys føles som og ligner et ægte lys, men det er med LED og har en bevægelig flamme. Så hvis du aldrig helt har styr på nedbrændingen af kalenderlyset eller er bekymret for brandfaren, er dette et godt bud.

Kalenderlyset kan købes her.

Flagstangslyskæde fra Fairybell

Flagstangslyskæde fra Fairybell

En lyskæde til flagstangen er en forholdsvis ny ting, men den vil med garanti sikre dig det flotteste julelys, som kan ses på lang afstand. Du kan nemt skabe illusionen af et kæmpe juletræ i haven ved at hejse lyskæden til tops i flagstangen.

Lyskæden kan købes her.

Papirstjerne fra Konstsmide

Papirstjerne fra Konstsmide

Stjerner har altid været brugt som et symbol på julen, hvor de symboliserer den stjerne, der lyste over Betlehem ved Jesu fødsel. Få julestemningen helt i top med denne papirstjerne i vinduet og spred samtidig lidt hygge til naboer og forbipasserende.

Stjernen kan købes her.

Hr. og Fru Rudolf 2023 fra Medusa

Hr. og Fru Rudolf 2023 fra Medusa

Der skal også være plads til den lidt skæve og anderledes julepynt. Dette farverige rensdyrpar kommer hvert år i en ny udgave, og i år har de taget deres smukke glimmervinger på. De vil helt sikkert tilføje din jul glimmer, farve og godt humør, hver gang du ser dem. Julen må gerne være fantasifuld.

Figurerne kan købes her.