• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Omtanke  |  Kundeservice 

Alt du skal bruge til virksomhedens sommerfest

Senest opdateret 06. april 2022

Hyggelig belysning til sommerfest i virksomheden

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er lig med sol, fest og farver, også i virksomheden. Derfor har vi samlet et udpluk af populære varer du ikke kan undvære til sommerfesten, så du og dine kolleger kan holde et brag af en fest. Læs med og få inspiration.

 

Partytelte og pavilloner

Du kender det sikkert selv, skal det være en rigtig sommerfest, så skal det altså holdes udenfor i det lækre solskinsvejr. Netop derfor er det også en god idé at overveje at investere i lækkert og praktisk telt eller pavillon, så kollegerne let kan samles i varmen til en kølig drink.

Men inden du farer ud og køber et partytelt, så overvej først hvor mange der skal kunne være i teltet. Og vælg evt. et lidt større telt end du har behov for. Det kan hurtigt komme virksomheden til gode, hvis der pludselig kommer nye kolleger til eller hvis der skal afholdes større events.

Pynt og belysning

Ingen fest uden farver, vel? Så hvordan sættes stemningen bedst fra start – det gør den selvfølgelig med masser af flot pynt og hyggelig belysning, der gør indtryk på kollegerne og inviterer til sjov og grin. Og husk det kun er fantasien der sætter grænser, når du pynter op. 

Du kan f.eks. bruge alt fra farverige balloner til skinnende lyskæder og små blomsterbuketter eller planter og meget mere. Og glem ikke lamper og lanterner både inde og ude når du pynter op, det giver lige et ekstra touch.

Flot borddækning til virksomhedens sommerfest

Klapborde- og stole

Yes, endelig er dagen for firmafesten kommet og så sker det der ikke må ske. Pludselig er der tilføjet ti ekstra kuverter eller kommet en halv snes afbud. Bare rolig, med klapborde og klapstole har du en smart og komfortabel løsning lige ved hånden, der hurtigt og let kan sættes op eller fjernes efter behov.

Kombiner eventuelt med caféborde inde eller udenfor pavillonen. På den måde får dine kolleger og gæster også mulighed for at komme i snak med hinanden på tværs af teams og afdelinger.

Borddækning- og service

Til enhver sommerfest hører også et indbydende festbord til gæsterne, og de ofte mange forskellige retter mad og drikke der serveres i løbet af festen.

Derfor har du også brug for at lige fra bordpynten til servicen, f.eks. flotte duge til bordene, servietter til tallerkenerne og salt- og peberbøtter til maden, såvel som tallerkener, bestik og hvad der ellers skal bruges af service og glas til festmåltiderne. Få inspiration til din borddækning, og find lige det du skal bruge her.

Person griller til virksomhedens sommerfest

Grill og grilludstyr

For mange danskere dufter sommeren også af glødende kul og mad fra grillen. Så måske er det værd at overveje at investere i grill og grilludstyr til virksomheden, så er der dømt ren hygge til både sommerfesten og fredagsbarerne.

Og ønsker du at minimere opvasken, så er det måske også en idé med engangsservice, som nemt kan stilles frem til de mange gæster. Nemt ik’?

Kolde drikkevarer

Stil bordene an med alt øl, vand og vin og sluk tørsten med lækre drikkevarer. Husk der skal være noget for enhver smag, da det ikke er alle der drikker alkohol. Og husk altid at drikke rigeligt med vand, særligt i sommervarmen.

Skal drikkevarerne også holdes ekstra kolde i sommervarmen? Intet problem, se vores store udvalg af alt fra tøndekølere og isterningemaskiner til køleskabe i alle større – du finder udvalget lige her.

Andre kunder læser også