• Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms
  • /  Dag til dag-levering som normalt
  • Trustpilot
Julestjerne

Stjernegodt tip til julehyggen

Lær hvordan du folder en fin femtakket origamistjerne til oppyntningen på arbejdspladsen, julegaverne til medarbejderne eller til din nisseven.

Senest opdateret 03. december 2019

Så er det blevet december og tid til nissevenner, julepynt, juletræsfester og hvad der ellers hører sig til af hyggelige decembertraditioner på arbejdspladsen.

December er også ofte en travl måned, og på mange arbejdspladser bliver produktivitet derfor prioriteret over julehygge. Alle undersøgelser tyder dog på, at glade medarbejdere er mere produktive medarbejdere, og at det måske godt kan betale sig at give sine ansatte tid og lov til at gå lidt amok med oppyntningen og andre julede initiativer.

Femtakket origami stjerne

Hvis du mangler en ide til oppyntningen, så lær her at folde de fineste femtakkede origami stjerner, som kan bruges både som pynt i vinduet eller på juletræet, som en nisseoverraskelse til din kollega eller på julegaven til medarbejderne. Du finder skabelonen her.

Savner du flere gode idéer til julehygge på kontoret, så læs vores blogindlæg med 5 tips til at sprede julestemning på arbejdspladsen. Eller lad dig inspirere af Lomax' store udvalg af julepynt.

Tager du initiativ til julehygge på din arbejdsplads?