• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

Black Friday - Gør de bedste køb

Senest opdateret 26. oktober 2021

Black Friday
Har du glædet dig hele året til at jagte de vildeste tilbud på alt fra smartphones til fladskærme, gadgets og tøj? Det er efterhånden en fast tradition for mange danskere at shoppe fra morgen til aften i butikkerne eller foran computeren for at spare mest muligt på Black Friday. Derfor har vi samlet fem gode råd til, hvordan du bliver klar til at gøre et godt køb på verdens største handelsdag.
 

1. Lav en indkøbsliste

Uanset om du skal shoppe fra sofaen eller i fysiske butikker, er det en god idé at lave en liste over de produkter, som du gerne vil købe. Det er nemlig nemt at blive fristet af de vilde tilbud, men lægger du en plan for, hvad du vil gå efter, kan du undgå impulskøb og dermed få købt det, du virkelig har brug for.

Undersøg også gerne, hvad produkterne normalt koster, så du er sikker på at få dem til en god pris. Det er muligt at bruge prisportaler, som f.eks. PriceRunner, så du nemt og hurtigt kan se, hvilken forhandler der har den bedste pris. Hold gerne øje løbende, for priserne kan svinge meget op til Black Friday.

Indkøbsliste
Julegaver

2. Skaf familie og venners ønskelister

For nogle kan julegaveshopping være både stressende og dyrt, men får du fat i ønskelisterne i god tid, er du klar til at slå til på Black Friday. Du kan derfor få overstået julegaveræset og bruge december på at julehygge i stedet for. Måske bliver der tilmed råd til ekstra store gaver, eller du får mulighed for at købe julegaverne med en stor besparelse.

Køber du julegaver på Black Friday, er det dog vigtigt, at du sikrer dig en udvidet returret i forbindelse med julen. Det tilbyder mange butikker efterhånden, så gaven kan blive ombyttet uden problemer.

3. Tilmeld dig nyhedsbreve

Som en rigtig tilbudsjæger er det en fordel, hvis du tilmelder dig nyhedsbreve hos dine favoritbutikker, så du får direkte besked om, hvornår Black Friday bliver skudt i gang. Du kan endda være så heldig at få adgang til de gode tilbud før alle andre eller få information om tilbud og rabatter i dagene op til, så du er garanteret ikke at gå glip af noget.

Hos Lomax kan du skrive dig op til nyhedsbrevet og de mange gode tilbud her: lomax.dk/blackfriday. Hold øje med indbakken, for vi varmer op med en konkurrence før den store shoppedag.

Person læser nyhedsbrev
Personer som kigger på tilbud

4. Følg med på de sociale medier

En anden god måde at holde dig opdateret om de mange tilbud er via de sociale medier. Mange butikker bruger især Facebook eller Instagram til at poste de gode tilbud løbende på selve dagen, så sørg for at følge alle dine favoritbutikker på forhånd. Du finder Lomax på facebook.com/lomaxbutik.

Nogle butikker opretter også en Black Friday-begivenhed, hvor du kan følge med. Når du tilmelder dig en begivenhed, får du besked, når de poster tilbud, konkurrencer og andre opdateringer fra Black Friday. Glem ikke at dele de vilde tilbud med dine venner og familie.

5. Vær klar til at shoppe!

Ofte starter Black Friday-salget allerede kl. 00.00, og det kan derfor betyde, at du skal være sent oppe for at være sikker på at få de produkter, du har udset dig. For selvom tilbuddene gælder hele dagen, kan de hurtigt blive revet væk, da mange tilbud er begrænsede.

Skal du i stedet i en fysisk butik for at få del i de vilde priser, er det med at stå klar ved butikken, når dørene åbner.

Rigtig god tilbudsjagt!

Personer i kø
Lup og bærbar

Bonustip: Vær på vagt

Desværre lokker falske netbutikker med fuptilbud på Black Friday. Hvis en vare er markant billigere end andre steder, så brug din sunde fornuft og undersøg hjemmesiden, inden du køber noget. Især hvis du ikke har handlet der før.

Undrer du dig over webadressen, er siden fyldt med stavefejl og underlige formuleringer, eller kan du ikke finde en ”Om os”-side, er du højst sandsynligt stødt på en fupbutik. Derudover er det også værd at tjekke webshoppens anmeldelser på Trustpilot, eller om de har en aktiv profil på de sociale medier.

Måske du også er interesseret i følgende