• Fri fragt over 799 kr. ekskl. moms
  •  |  Dag til dag-levering
  •  | Trustpilot
CSR  |  Kundeservice 

Gør terrassen klar til foråret og sommeren

Senest opdateret 16. februar 2022

Udgang fra lejlighed til solrig terrasse/altan
Trænger terrassen til et personligt touch med lækre havemøbler, hyggelig belysning og meget mere? Bare rolig, vi har samlet et udpluk af de mest populære produkter, så du kan gøre terrassen klar til foråret og sommeren – læs med og få gode råd og inspiration.

Havestole

Havestole kommer i mange varianter og materialer, og lige nu er materialet rattan ved at blive særligt populært igen – men allervigtigst er dog komforten. For sidder du ikke godt, så ender du med at bevæge dig indenfor og gå glip af det gode vejr.

Så er du på udkig efter nye havestole, så overvej hvad der er vigtigst for dig. Er det f.eks. vigtigst at havestolen er funktionel eller flot, at den er justerbar eller kommer med armlæn? Uanset hvad du prioriterer højest, så findes der masser af havestole, der opfylder de fleste kriterier.

Haveborde

I foråret og sommeren opholder mange danske familier sig primært på terrassen, og her kan man selvfølgelig ikke undvære et havebord. Derfor er det også en god idé at overveje, hvor meget plads havebordet må fylde på terrassen, og hvor mange der typisk sidder omkring bordet.

Inviterer du f.eks. ofte familie og venner på mad eller et glas vin, så kan det være en god idé med et større havebord. Bruges terrassen primært af dig selv, så er terrassen måske bedre udnyttet med et mindre havebord, så du også har plads til andre møbler og accessories.

Havemøbelsæt

Skal du have udskiftet alle havemøblerne og skal det være let? Så er et havemøbelsæt måske vejen frem for dig – her får du både stole og borde eller bænke samlet i et.

Giv terrassen dit personlige touch, f.eks. med et lækkert loungesæt, så du og familien kan slænge jer i solen. Eller vælg et klassisk dansk havemøbelsæt i tidløst design – uanset hvad du foretrækker, så er der masser af flotte modeller at vælge mellem.

Up close billede af krydderurter i blomsterkasse

Blomsterkasser

Sustainable living er kommet for at blive, og et af de vigtigste buzzword-begreber inden for bæredygtighed er ’small space gardening’ – altså dyrkning af planter og grønt på begrænset plads, en trend der bliver stadig mere udbredt i storbyer.

Uanset om du har en stor terrasse eller en lille altan, så er blomsterkasser og espalierer den perfekte løsning, hvis du drømmer om hyggelige uderum og muligheden for at dyrke selv. Og skal du dyrke blomster, så dyrk blomster i stærke og kraftige farver, det er hotteste mode i år.

Terrassevarmere

Vil du have mest muligt ud af din terrasse, er det en oplagt idé at investere i en terrassevarmer, der lader dig tyvstarte, og ikke mindst forlænge, den danske sommer.

Og der er masser af forskellige modeller og funktioner at vælge imellem. Hæng din terrassevarmer på husmuren, stil den på terrassegulvet eller placer den direkte ved havebordet – så er det pludselig let at nyde de lange sommeraftenener.

Aften på terrasse, hyggebelysning

Belysning

Har du lyst til at dele en flaske vin med vennerne i bælgravende mørke? Nej, vel – derfor har du selvfølgelig behov for ordentlige udendørslamper til terrassen, der kan skabe den helt rigtige hyggebelysning i de sene aften- og nattetimer.

Overvej også om dine udendørslamper f.eks. skal have bevægelsessensorer, så de automatisk tænder og slukker, når du benytter terrassen.

Parasoller

Findes der noget bedre end at slikke sol på terrassen? Nok næppe, men når solen står højest på himlen, er det alligevel vigtigt også at kunne søge læ i skyggen, f.eks. under parasoller og markiser.

Ønsker du at spare plads på terrassen, er det oplagt at benytte en markise der kan hænge på husmuren. Men har du ikke mulighed for at ophænge en markise, så invester i en parasol med tilhørende parasolfødder eller mobil parasolfod, så du let og hurtigt kan flytte den, når den ikke er i brug.

Andre kunder kigger også på...